Епатажна американська модель Кім Кардашьян прославилася на весь світ участю в реаліті-шоу сімейства Кардашьян-Дженнер, втім, як і її сестри. Коли модель отримала славу і багатство, заснувала власний бренд косметики. Кім знімається в рекламі своєї продукції, позує для глянців, а також виховує дітей разом з відомим репером Каньє Вестом. Модель часто хвалиться в мережі своїми досягненнями і просто фото зі світський виходів.

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй програми для Android чи IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Так, і цього разу зірка поділилася з фоловерами, що стала героїнею нового випуску арабської редакції журналу Vogue. На сторінках і обкладинках, які показала Кім Кардашьян, вона з'являється в різних провокаційних образах, з яскравими аксесуарами, зачісками та макіяжем. А у підписі до фото світська левиця розповіла про зйомки, і про те, хто допомагав їй створювати ці різноманітні образи.

Нагадаємо, Кім Кардашьян повернула в моду червону помаду, і зробила це роздягнувшись.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Кім Кардашян показала, як готується до виходу в люди.

Також портал "Знай.ua" писав, Кім Кардашьян в короткому платтячку прилягла перед фотографом.