Відома українська співачка Світлана Лобода, яка живе і активно будує кар'єру в Росії, вирішила поділитися з шанувальниками найпотаємнішим. Артистка показала на своїй сторінці в соцмережі Instagram нове фото, яке здивувало її шанувальників. Вся справа в тому, що Лобода показала фото, на якому позує в дуже незвичному образі, який викликав безліч обговорень у мережі.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй програми для Android чи IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

На фото зірка з'явилася в червоно-чорному костюмі, що нагадує піжаму. При цьому видно короткий чорний топік, який оголив живіт. Світлана розсілася у вальяжній позі, закинувши ногу на візок, на якому стоїть величезна корзина з червоними трояндами. У підписі до фото Лобода написала: "Мільйон червоних троянд з вікна бачиш ти". Шанувальники тут же почали порівнювати Світлану з Аллою Пугачовою.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, Лобода спокусила шанувальників коротеньким платтячком.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, Лобода показала прес, але фанати його не побачили.

Також портал "Знай.uа" писав, що "безпощадна" Лобода показала, що робить за лаштунками.