Примадонна російської естради Алла Пугачова призналася в щирій симпатії Світлані Лободі. Як відомо, українська співачка вже давно живе та виступає в Росії.

Як повідомили російські ЗМІ, нещодавно LOBODA взяла участь в пісенному конкурсі Нова хвиля 2019, що традиційно відбувся в Сочі. Саме там вона виконала пісню Алли Пугачової "Живи спокойно, страна".

Напередодні свого виступу Світлана Лобода отримала знак безумовного визнання та симпатії від Примадонни – Пугачова злегка змінила оригінальний текст своєї пісні, натякаючи, що тепер в Росії є ще одна яскрава зірка, вказуючи на українку. Всім іншим залишається лише місце в тіні, як виразилася Алла Пугачова.

Після такого признання і похвали LOBODA написала щедрі слова вдячності та захоплення в адрес Алли Борисівни та Ігоря Крутого, який є автором пісні. Зворушена співачка відреагувала в Instagram: “Спасибі Ігорю Яковичу за пісню, Великій улюбленій Аллі Борисівні за благословення, Моїм глядачам за те, що я є”. Також на своїй сторінці вона виклала відео із благословенням Примадонни.

Світлана Лобода - наступниця Примадонни

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Втім заява легенди російської сцени не є такою й неочікуваною. Алла Пугачова вже неодноразово давала зрозуміти, що симпатизує українській співачці. Наприклад, нещодавно на концерт Лободи в Юрмалі Пугачова прийшла особисто, відвідала співачку у її гримерці та провела там вечір.

“Вона заходить в гримерку і ти забуваєш про все на світі. Хочеться насолоджуватися її мудрістю і заряджатися міццю, силою і енергією. Жінка - Легенда - Алла Борисівна Пугачова! Спасибі, що провели цей вечір з нами. Я вас дуже люблю!”, – призналась Лобода.

Нагадаємо, раніше Світлана Лобода виклала в мережу спільне фото з Примадонною та висловила щире захоплення нею.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Лободу звинуватили в “зоряній хворобі” та назвали вульгарною.

Також "Знай.ua" писав, що скандальні українські зірки підтримали Росію на сцені Нової хвилі.