Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила кадр з виступу на ювілеї Ігоря Крутого, переспівавши хіт Алли Пугачової "Живи спокійно, країна". Так, артистка вийшла на сцену в доволі екстравагантному вбранні, примірявши блискучі сині міні-спідницю і топ лише з зав'язочками з боків. Багато шанувальників відразу помітили, що на Світлані немає спідньої білизни.

"яка?👸 ", - лаконічно поцікавилася Лобода. Фолловери взялися коментувати фото і серед загального захоплення знайшлися і ті, хто висловився досить гостро: "Який жах???????", "Стрьомна😔", "Не подобається ((", "Ноги здвинь", "На другій фотці ніби горбок під спідницею 👻", "Лобода Ви звичайно богиня, але що стало з Вашими губами?", "От не розумію я Ваш стиль. Може це висока мода :)", "Костюм прикольний, цікаво як виглядає ця спідниця збоку 🤔 а то як 2 квадрата спереду і ззаду сполучені 😂".

Популярні новини зараз
Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Чудові новини! Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.