Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила яскравий кадр з одного з ранкових тренувань, активно займаючись йогою. Так, артистка позувала в червоних лосинах і кофті власного бренду спортивного одягу, а також зізналася, що страждає через біль в спині.

"Йогою я займаюся нещодавно ще й не завжди виходить через роботу! Вирішила спробувати так, як спина від перельотів і переїздів страшенно болить, а на скільки мені відомо, йога чи не єдиний спосіб її реанімувати! За виключенням масажів. Зараз же це просто божественний спосіб збагатити і розкрити свій духовний світ! Я ще новачок у цій справі, але відчуваю як йога чудово вписується в моє життя🙏🏻 namaste", - поділилася емоціями Каменських. Фолловери залишилися в захваті від побаченого і почали засипати Настю компліментами. Також у себе в Сторіс виконавиця виставила ролик з тренування.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Чудові новини! Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!