Надя Дорофєєва дала інтерв'ю журналу Cosmopolitan, в якому відверто розповіла про свої проблеми з чоловіком.

Сім’я Володимира Дантеса та Наді Дорофєєвої завжди була прикладом міцної подружньої пари. Вони із завидною регулярністю розчулювали шанувальників зворушливими спільними фото і проявами любові. Їхні прихильники переконані, що артисти явно щасливі і насолоджуються кожною проведеною разом хвилиною.

Та в певний момент співачці все ж довелось звернутися по допомогу до психолога, як повідомляє РБК-Україна.

Надя Дорофєєва і Володимир Дантес

Ось що виявилося. Ще на початку відносин у зіркової пари виникли труднощі, через які особливо сильно переймалася Надя Дорофєєва. Перед нею постала проблема самотності та довга відсутність коханого – Дантес часто змушений був залишати молоду дружину наодинці через свій насичений робочий графік.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Коли Вова почав активно подорожувати, мені здавалося, що життя скінчилося. Протягом тижня після першої подорожі я йому виносила мозок, лаялася і говорила, що ми не зможемо так жити", - призналася артистка. Надя Дорофєєва

Окрім того, Надю почали мучити ревнощі до подруг Дантеса. Саме тоді вона вирішила не тягти із візитом до спеціаліста.

Наразі у пари все наладилося, пройшла також неприязнь Дорофєєвої до роботи чоловіка і вона сповнена надій щодо їхнього щасливого майбутнього.

Нагадаємо, раніше Надя Дорофєєва показала нове відео в своєму Instagram

Як повідомляв портал "Знай.ua", Дорофєєва розлютила шанувальників оманливою рекламою

Також "Знай.ua" писав, що Надя Дорофєєва показала нове неоднозначне фото