Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила дуже незвичайне фото, позуючи в масивних сонцезахисних окулярах, чорному капелюсі і з яскраво-червоною губною помадою. Так, артистка написала загадковий вірш, але багато фанатів не впізнали кумира.

"Настроение🖤
Лучше знать и опасаться,
Чем бежать вслепую;
Лучше верой не сдаваться,
Слабостей минуя;
Лучше в мыслях верным быть,
Чем таить греховность;
Лучше от души прожить,
Чем искать условность.", - підписала фото Гросу. Фолловери взялися коментувати: "Класний вірш.", "я спочатку не впізнала вас 😂❤️", "Подивилась на це фото, думаю хто це? А це Аліна Гросу! Взагалі не впізнати!!!", "Тут схожа на Міку Ньютон", "Сама зухвалість 🔥", "Шикарна😍👍", "Красуня🌈😻".

Чудові новини! Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Нагадаємо, Аліна Гросу показала свою "Таємну любов".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Гросу вперше похвалилася нареченим.

Також портал "Знай.uа" писав, що Аліну Гросу застукали в обіймах молодого красеня.