Відома українська телеведуча Леся Нікітюк вирішила показати підписникам, як вона виглядала у 17 років. Про це передає Clutch.

Леся Нікітюк відома не тільки своєю діяльністю на телебаченні, але і мегапопулярним блогом в Instagram. Там знаменитість часто ділиться з підписниками кумедними моментами з життя. Нещодавно Леся вирішила показати, як виглядала в 17 років.

Леся Никитюк
Леся Никитюк

Телеведуча опублікувала Instagram Stories архівне фото 15-річної давності, на якому постала з короткою стрижкою і яскравим макіяжем.

"Привіт, я Леся… Мені 17", – написала Леся Нікітюк.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

"Я теж так фарбувала губи! Буквально на днях знайшла схожу рожеву помаду під ліжком і викинула її! Молодість!", "Нічого собі, точно 17 чи це прикол? Мені здається, тут ніби років на 30 виглядаєш. Навіть старшою, ніж зараз", "Ох, як погарнішала Лесюня, розцвіла з тих пір! Що значить робота стилістів і вироблення свого смаку" – коментують користувачі соціальних мереж.

Раніше повідомлялося, що Леся Нікітюк опублікувала нове фото, на якому постала перед шанувальниками у сміливому образі в гримерці.

На фотографії, яка з'явилася на сторінці артистки, вона постала на огляд публіки на зйомках нового сезону розважального шоу "Хто проти блондинок?", що виходить на "Новому каналі". Як раніше розповідала Леся, її учергове затвердили на роль ведучої цієї програми. На знімку, який Никитюк зробила в дзеркало на телефон, вона постала у коротенькій блискучій сукні яскравого синього кольору.

Нагадаємо, Леся Нікітюк похвалилася незвичайним образом, позуючи для зйомок нового шоу.

Раніше Знай.uа повідомляв, Леся Нікітюк похвалилася розкішним букетом квітів, а фанати не відразу її впізнали.

Також Знай.uа писав, Никитюк опублікувала нове фото, на якому постала перед шанувальниками в кумедному образі на відпочинку в Єгипті.