Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram нове фото. Знаменитість похвалилася в Сторіс забавним відео з маленькою донькою Софією, позуючи на задньому сидінні авто. Так, артистка і малеча приміряли фільтри додатку Snapchat, перетворившись на собачок.

Варто відзначити, що після розлучення з колишнім чоловіком Муратом Налчаджиоглу, Ані Лорак почала зустрічатися з молодим коханцем, 26-річним продюсером Єгором Глібом. Незважаючи на це, Кароліна не розлучається з 8-річною донькою, проводячи з нею весь вільний час і показуючи фанатам, як дівчинка підросла. Варто відзначити, що в цьому році Соня піде в другий клас.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток
Показати ще

Чудові новини! Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

А ще артистка позувала в одному тільки махровому халаті з чашкою кави, а ось шанувальники помітили сліди фотошопу: великий палець на нозі виглядає дуже ненатурально.