Судді Ектор Хіменес-Браво, Єлизавета Глинська і Володимир Ярославський проведуть кастинг серед всіх бажаючих потрапити на проект "МастерШеф-9" на СТБ. Умови незмінні, як і вісім років тому: за 45 хвилин аматор повинен приготувати смачне якісне хорошу страву. Якщо як мінімум двоє суддів скажуть "так", людина отримає білий фартух. А це – наступний етап відбору і шанс пройти в двадцятку дев'ятого сезону.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На кастинги прийде чимало людей, які мріють змінити своє життя.

Чудові новини!

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Так, з такою метою на цей раз прийдуть потомствений військовий, food-фотограф і навіть машиніст електропоїзда. Самим унікальним учасником виявиться артист травесті-шоу.

"Я займаюся цією справою вже 11 років. Мого персонажа звуть Лоліта Амбер – це маленька цікава дівчина, ніяких збочень. Я розумію, хто така Лоліта, а хто я. Якщо людина відокремлює свого персонажа від власного "я" – це нормально. До того ж, моя сім'я відноситься до мене і до моєї професії відмінно. Це ж мої батьки!", - розповідає учасник.

до Речі, Ектор Хіменес-Браво каже, що кастинг 9-го сезону йому запам'ятався і сподобався більше, ніж відбори в попередні роки.

Нагадаємо, экс-Холостячка Наталі прийшла на кастинг МастерШеф-9.

Як повідомляв Знай. ua, суддя шоу "МастерШеф" розповів про базових знаннях кухні.

Також Знай. ua писав, що шкідливі поради тим, хто мріє потрапити на "МастерШеф".