Надія Мейхер - жінка дивовижної краси, талановита артистка, мама трьох дітей. Зірка працює телеведучою, бере участь у популярних шоу, розвиває власний бренд одягу і будує сольну кар'єру. А нещодавно Надя вирішила спробувати себе в новому амплуа - стати актрисою комедійного жанру!

Про свою роль у новому серіалі “Великі Вуйки”, дитячу мрію, кумира в кіно, негатив у соціальних мережах та ідеальний відпочинок Надія Мейхер розповіла в інтерв'ю для Знай.uа.

Надія, незабаром ми побачимо вас у серіалі 1+1 “Великі Вуйки”, який є спін-оффом популярного серіалу “Останній москаль”. Глядачі і ваші прихильники будуть здивовані побачити вас в комедійній ролі. Як ви потрапили в цей проект?

Мене в ролі однієї з нових героїнь серіалу “Великі Вуйки” побачив Юрій Горбунов, який є не тільки одним з головних акторів, але ще і креативним продюсером серіалу. Мені запропонували приїхати на перші проби і коротко розповіли про мого персонажа. Тоді найбільше мене зацікавило те, що це була саме комедійна роль.

Смішити людей мені подобалося ще з дитинства, і часто на шкільних святах я з однокласниками придумували кумедні сценки.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

На пробах ми з Юрою Горбуновим і режисерами Мітєю Шмураком і Дімою Маніфестом обговорили мого персонажа. З Юрою ми давно знайомі, одного разу навіть працювали співведучими на заході, тому притирань і дискомфорту навіть у пробному кадрі не було.

Надія і Юрій зіграють коханих в серіалі

Мені здається, ми миттєво відчули наших персонажів відносно один одного. Через кілька днів Юра прислав смс про те, що мене затвердили на роль.

У серіалі ви не встояли перед чарами Юрія Горбунова. Розкажіть детальніше про вашу героїню.

За сюжетом моя героїня Галина - це кохана Івана Петрука, якого і грає Юрій Горбунов. Він зустріне її в Києві, куди гуцули з “Великих Вуйок” приїдуть вирішувати питання будівництва дороги в своє село. Галина - касир в “Укрзалізниці”. Вона самотня жінка - ні сім'ї, ні дітей (хоча знаходиться вже в тому віці, що давно пора б). Вона давно перестала вірити в любов і часто відкидала спроби міських чоловіків проявити до неї увагу. Адже знала з життєвого досвіду, що їм не можна довіряти.

Надія в ролі Галини

Наші персонажі вперше зустрінуться на вокзалі, коли Іван прийде купувати квиток на потяг. Але Галина спочатку не виявить до нього ніякого інтересу. Але потім, через безліч випробувань, моя героїня побачить в Івані доброту, людяність, відкритість і щирість.

Ви говорили, що з дитинства мріяли бути актрисою, крім співачкою і балериною. Вже можна сказати, що мрія збулася?

Так, це правда, що я ще з дитинства мріяла бути актрисою. Але через свою велику сором'язливість, невпевненість (у що зараз, звичайно, вже складно повірити), довго відмовляла багатьом пропозиціям зніматися в кіно. Першою серйозною роллю була роль Раї в багатосерійному фільмі Оксани Байрак "Ніщо не трапляється двічі". Це було приголомшливо! Як працювати з Оксаною, так і грати роль. І я дуже вірю, що це тільки початок моєї кар'єри в ролі актриси.

Чи є у вас роль-мрія? Кого б ви хотіли зіграти?

Так, звичайно! Я обожнюю історичне кіно. Обожнюю казки а-ля "Аліса в країні чудес", містичні фільми з відьмами і чудовиськами. А якщо ще й запросять на головну роль - це буде для мене щастям! Також я люблю драматичні ролі.

А кого можете виділити з актрис, чий талант почитаєте?

Мені дуже імпонує американська актриса Джессіка Честейн. А фільм "Небезпечна гра Слоун", де Джессіка у головній ролі, я переглядала кілька разів.

Чого б ви ніколи не зробили на камеру?

Поки складно сказати, щоб я не зробила на камеру. У мене поки що не такий великий кінематографічний досвід.

Навіть погані вчинки героя часто наштовхують глядача на переоцінку цінностей свого життя і своїх вчинків. Наприклад, вчинок моєї героїні Раїси в "Ніщо не трапляється двічі", де вона кидає свою дитину на вокзалі. Хоча мені - матері трьох дітей - психологічно було дуже складно змиритися з цією дією, адже в кожній сцені я намагалася грати щиро і проживала цю роль. Але навіть незважаючи на мої внутрішні коливання і опору, я не відмовилася від ролі. У вчинках моєї героїні була дуже чітка мораль. Багатьох глядачів моя героїня змусила замислитися. Заради цього на багато що можна погодитися.

У соцмережі ви ділитеся своїми фото та життєвими історіями, причому щиро, без пафосу і глянцю. А чи читаєте коментарі та повідомлення, що вам пишуть? Чи видаляєте негативні?

Так, я читаю коментарі, коли на це не бракує часу. Більшість моїх підписників адекватні люди, які залишають хороші коментарі, підтримують мене добрим словом чи діляться своїми власними переживаннями. Мені в цьому плані пощастило.

Негативних коментарів буває дуже мало. І я можу їх видаляти. Але тільки в тому випадку, якщо люди пишуть образи чи нецензурні слова. Адже це моя особиста сторінка, я веду її сама. І менше за все мені хочеться читати маячню, що пишуть люди, які й гадки не мають про мене і моє життя.

Свою сторінку я бережу, посилаю через неї людям тільки любов і свій особистий життєвий досвід. Ділюся сокровенним і намагаюся своїм прикладом надихати змінювати життя на краще. В нашому житті і без того багато проблем, болю. Тому "зайвих" у мій світ і світ моїх підписників я не готова допускати.

У серпні ви відпочили в Греції і традиційно у мами в Італії. Кожна ця країна чарівна по-своєму. А де найкраще?

Я людина, яка за родом діяльності не може довго сидіти на одному місці. Я завжди потребую або зовнішніх, або внутрішніх змін. Шалено люблю подорожувати як по роботі, так і з сім'єю.

Коли ми подорожуємо з сім'єю, це можуть бути різні країни. І чим старше стають наші дівчата (син вже дорослий і хоче більше часу проводити зі своїми однолітками), тим далі ми їдемо.

Часто ми подорожуємо на машині, а нещодавно навіть придбали пікап, щоб можна було їздити на довгі відстані. Практично кожна країна для нас унікальна - Словенія, Хорватія, Греція, Італія, Іспанія, Франція. Але найголовніше у всіх подорожах, що ми разом.

Який для вас ідеальний відпочинок?

Коли ми всі разом - я, чоловік і наші троє дітей. Це ідеальний відпочинок.

Вашій молодшій доньці буде лише 4 рочки, а старшому синові вже 17 років. Яке майбутнє ви бачите для своїх дітей? Життя в Україні?

Я хочу, щоб неодмінно це було щасливе майбутнє. І це не завжди залежить від того, в якій країні ти проживаєш. Все дуже індивідуально.

У кожного в житті є ключові моменти, які визначають подальший шлях. Що б ви назвали в своєму житті?

Я не вірю у випадок, я вірю в долю. А доля кожної людини має кілька варіантів шляху. Який шлях оберуть мої діти, час покаже. Головне, щоб вони реалізували себе і просто були щасливі.

Юлія Абрамова

Нагадаємо, раніше Надію Мейхер охрестили українською Монікою Беллуччі.

Також Знай.uа писав, що знаменита гімнастка Анна Різатдінова заінтригувала зізнанням про свого партнера у шоу “Танці з зірками”.

Крім цього, Олена Кравець розповіла про свою участь у шоу “Танці з зірками”. Зірка Квартал 95 зізналася, чи є у неї амбіції і прагнення до перемоги.