Переможцем "Євробачення 2019" став Дункан Лоуренс з Нідерландів, тому в наступному році конкурс пройде саме в цій країні, оскільки столиця Амстердам від проведення головного співочого конкурсу відмовилась. Згодом з'явився список міст, які могли претендувати на організацію шоу.

Про це повідомляє "Сьогодні".

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Остаточне рішення оголосили у п'ятницю, 30 серпня.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Так, Євробачення 2020 відбудеться в Роттердамі. Про це повідомляється на офіційному сайтіміжнародного пісенного конкурсу. Крім того, вже відомі точні дати, коли відбудеться Євробачення 2020.

Чудова новина!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Роттердам

Зазначимо, Роттердам був обраний в якості приймаючого міста в результаті тендеру, в ході якого в цілому п'ять голландських міст боролися за проведення найбільшого в світі музичного заходу.

Нагадаємо, хто виборов право представляти Україну на дитячому Євробаченні.

Як повідомляв раніше Знай.ua, український шоумен Сергій Притула жорстко потролив "Нову хвилю 2019".

Також портал Знай.ua писав, що українська зірка, переможниця "Євробачення" Джамала відзначила 36-річчя.