У п'ятницю, 29 серпня, ленгендраному співакові Майклу Джексону міг би виповнитися 61 рік. Багато хто вважає, що причиною смерті співака стали численні пластичні операції, адже за 50 років життя Джексон зміг перетворитися з афроамериканця у європейця.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу.

Багато хто вважає, що Майкл Джексон ненавидів своє походження і вирішив штучно відбілити шкіру. Однак, його лікар стверджує, що співак страждав на вітіліго. У якийсь момент його тіло почало покривати білими плямами.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За інформацією журналістів, Джексон переніс 13 пластичних операцій. Він робив численні операції на носі, який надалі став таким неприродним, що почав лякати його фанатів. Поп-королю навіть доводилося вдягати маску, щоб приховати жахливі шрами від операцій.

Крім того, він звузив губи і завдав перманентний татуаж на брови і віки, перетворивши себе в живий манекен. Джексону доводилося носити перуку, так як після отриманих на зйомках опіків у нього не росло волосся. Але, незважаючи на те, що зробив з собою поп-король, для фанатів він назавжди залишився вічно жити у серцях.

Нагадаємо, друзі розповіли, що робив Майкл Джексон у своїй останній день.

Раніше "Знай.uа" повідомляв, Глюкоза відреагувала на скандал навколо збочень Майкла Джексона.

Також Знай.uа" писав, у Лондоні вирішили демонтувати двометрову скульптуру Джексона біля Національного музею футболу.