Відома російська співачка Алла Пугачова шокувала мережа молодіжних нарядом на фото зі своїм чоловіком Максимом Галкіним.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Так, цей знімок був опублікований на сторінці своєї дочки Єлизавети в соціальній мережі Instagram, і менше ніж за годину набрав 3,5 тисячі лайків, а коментарі оновлювались постійно.

"Сім'я. Алла Пугачова і Максим Галкін", – підписаний кадр, на якому батько Лізи позує у світлих штанах і футболці, а Алла Борисівна, як завжди, вибрала екстравагантний образ.

Таким чином, виконавиця Пугачова обрала для сімейного знімка чорне плаття. Родзинка вбрання полягала в тому, що її ноги ледве приховувала прозора спідниця, що обрамляє зухвале міні. Ансамбль доповнили сріблясті туфлі "Мері Джей" з ремінцем, ланцюг на шиї і мітенки.

"Зараз набіжать шанувальники Пугачової, але все одно скажу: одягнена вона недоречно, тільки туфлі гідні. Так важко виглядати стильно і елегантно, але відповідно до віку?", "Так, одягнена вона дуже класно і стильно, а ви свою щелепу підніміть від заздрості", "Щось від образу відьми є. Мітли не вистачає", "Вам дуже йде ця сукня", – висловили свою думку фанати про її образі.

Нагадаємо, що Галкін шокував новим відео з Пугачовою і Вайкуле.

Як повідомляв портал Знай.ua, Пугачова і Вайкуле їдко висміяли виступ Лободи.

Також портал Знай.ua писав, що Пугачова вперше показала справжнє обличчя.