Дружина Олексія Завгородного з групи "Время и Стекло" Анна є найкращою подругою Насті Каменських. Дівчата частенько з'являються разом на публічних заходах, а після викладають спільні фото на своїх сторінках у соціальних мережах. Крім того, Каменських часто з'являється в одязі від бренду Анни Завгородної, яка є дизайнером.

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй програми для Android чи IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Так, нещодавно Настя поїхала з найкращою подругою Анною, а також тренером на незвичайне заняття йогою. Тренування проходило на свіжому повітрі на — Дівич-Горі у Києві. Потім Анна також представила фотозвіт з занять йогою і прокоментувала свої з Каменських успіхи.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Пройшли @kamenskux п'ятиденний ретріт. Це те, що перевертає всередині все. Дістає старе і непотрібне. Тебе ламає, грудка у горлі душить, без сліз взагалі ніяк не виходить. Йдуть накопичений біль і образи, а після, виростають крила, і ти приходиш до себе справжньої з розумінням того, чого хочеш в житті, величезною любов'ю і повагою до себе і оточуючих. Спасибі тобі @dash.yoga за цей неймовірний тріп", - написала Анна.

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.