Ліам Хемсворт, австралійський актор, відомий за фільмами "Голодні ігри" і "Принцеса слонів", кілька років зустрічався з американською співачкою Майлі Сайрус. Їхні стосунки були складними, вони неодноразово розлучалися і знову починали зустрічатися.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Зараз вони знову оголосили про розрив, і фанати сподівалися, що вони, як і раніше, помиряться. Але цього не сталося. Хемсворт подав на розлучення після 8 місяців шлюбу з Сайрус.

Іноземні ЗМІ провели інтерв'ю з друзями Хемсворта. Виявилося, що причиною розлучення стало те, що Сайрус закрутила роман зі своєю подругою Кейтлін Картер. Актор зазначив, що його сім'я дуже консервативна, і він не може змиритися з такою поведінкою.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Сайрус навіть не намагалася приховати свій роман на стороні. Вона приходила на публічні заходи з Картер і постила в соціальних мережах знімки, де вони цілуються.

Нагадаємо, раніше Кравець з "Жіночим кварталом" звернулася до українців: "Готові до найкрасивішого?".

Також Знай.uа писав, що Никитюк вперше не врізала букетом по обличчю, а отримала сама: "Прощай...".

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що Влад Яма просочив брутальністю гримерку, фанатки пищать від захвату: "Побільше б...".