Українська ведуча та співачка Ольга Цибульська показала фотографію зі своєю кицькою". Хоча фактично це кіт Сімба. Відповідна публікація з'явилася в Instagram.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Співачка зазначає, що Сімба є старшим сином у родині. Він з'явився з першими бажаннями материнства, коли хотілося не тільки ходити по справах, але і піклується про кого-то.

Чудові новини!

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Сімба стриманий. Він дійсно не любити коли його притискають , лізуть на його територію,але має залізні нерві, щоб терпіти до останнього.🧚🏼‍♀️Я навчилась у нього терпимості. Але скажу чесно , іноді кігті треба випускати,бо сідають на голову💯✈️", - відверто ділиться співачка.

Крім того, вона розповіла, у чому вони схожі з котом, адже той теж не витримує ультиматумів і відразу зривається, коли його починають гнобити.

"Сімба терпіти не може ультиматумів🔥Якщо йому принципово щось заборонити - він зробить все , аби сусіди вночі думали , що кіт кричить бо його їдять 🤣В мене та сама історія. Всі 2,5 кавалери летіли під три чорти, як тільки висували мені найменший ультиматум", - зізнається артистка.

Нагадаємо, кума Дзідзьо розповіла правду про Притулі.

Як повідомляв Знай. ua, заміжня Цибульська розбурхала мережа романтичним знімком.

Також Знай. ua писав, що Оля Цибульська показала, як виглядала 20 років тому.