Відома українська виконавиця Ані Лорак часто радує численну армію шанувальників пікантними фотографіями. Нові знімки співачка публікує в Instagram мало не кожен день.

Українська красуня користується великою популярністю в мережі, тому, крім її особистого аккаунту, в Instagram є маса фан-груп Кароліни. В одній з них кілька годин тому з'явилося фото, гідне уваги.

В співтоваристві опублікували групу селфі Лорак, які було зроблено рік тому.

"Рік тому ми побачили це селфі", - так пописати знімок.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

На фотографії зірка позує в окремому номері, позаду неї видніється нерозібрана валіза. Лорак відображена в білому халаті. Очевидно, фото було зроблено до або після концерту. Своє волосся артистка залишила розпущеним, а в макіяжі зробила акцент на очах. Пікантною деталлю на знімку стали оголені груди Лорак, які співачка засвітила в нещільно запахнутий виріз халата.

"Міс всесвіт ви дуже дуже прекрасні", "Супер модель наша улюблена дівчинка", - коментують фото шанувальники артистки, залишаючи емодзі у вигляді сердець і вогню.

Нагадаємо, мокра Лорак оголилася і тут почалося, шанувальники не втрималися.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ані Лорак розчарувала навіть російських шанувальників.

Також портал "Знай.uа" писав, що Ані Лорак заблукала в лісі перед черговим російським концертом.