Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася відвертим кадром з відпочинку, відправившись в сонячний Бодрум з мамою Катериною. Так, артистка приміряла пікантний білий купальник з зав'язочками з боків, засвітивши розкішні груди і сідниці. Також Леся забавно привітала школярів з Днем знань.

"Дітки ви пішли в школу??? Ну тоді гарно вчіться і приносьте високі оцінки) а Цьоця Леся пізніше фотку з бантиками виставить😊💕😘 P. s. Якщо у вас в школі будуть проблеми з ровесниками, вас ображають або обзивають..Ніколи не замикайтеся і не розвивайте в собі комплекси!!!! Хто знає яке майбутнє вас чекає 😊😘", - поділилася порадою Нікітюк. Фолловери залишилися в захваті: "Несіть щоденник! Відмітимо взагалі поведінку", "Леся віддай купальник дітям..він на тебе замалий 😄", "😂😂😂😂😂 фото шикарно підібрано для привітання школярів)))", "Ух! Яка СЕКСІ-СЕКСІ! 🔥😍", "Багіня! Ну просто красуня!", "Леся! Ти неперевершена! ❤️", "Нічо ніде не тисне???? 😂", "✍чекаю на тебе після уроків 💘".

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Чудові новини! Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Леся Нікітюк взяла участь у популярному українському шоу "Танці з зірками" і після першого ж ефіру пошкодила руку.

Також знаменитість нарешті показала свого партнера на шоу "Танці з зірками".

А ще артистка в білому купальнику і футуристичних окулярах засвітила всі пікантні місця, а фанати залишилися в захваті.