Відомий американський рестлер Дуейн "Скеля" Джонсон, який цього року став найвисокооплачуваним актором за версією Forbes, похвалився знімками зі свого "секретного весілля" на Гаваях.

Відомо, що весілля 47-річного актора та його 34-річної коханої Лорен Хешіан, які разом вже 12 років та виховують двох доньок, відбулася 18 серпня і було несподіванкою для шанувальників пари.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

На наступний день після весілля Джонсон опублікував у своєму Instagram перших дві фотографії із законною дружиною. Тепер же, за два тижні після церемонії актор поділився з шанувальниками великою кількістю знімків зі святкування одруження.

Як видно з фотографій, зроблених Джоном Брендоном Крузом, весілля, гості якого були одягнені в гавайські сорочки, проходило на майданчику на відкритому повітрі з видом на океан. Гості сиділи на простих дерев'яних лавах, у той час як Джонсон і Хэшиан обмінялися клятвами під аркою, прикрашеною білими квітами.

Їх доньки, 3-річна Жасмін та однорічна Тіана, також були присутні на церемонії. Джонсон розповів, що його весілля на Гаваях було підготовлено його родиною, щоб уникнути уваги папараці.

Нагадаємо, до сліз: вийшов трейлер довгоочікуваного комедії з найвідомішим рестлером світу.

Як повідомляв Знай.uа, виявився одним з цих: Бред Пітт розчарував мільйони жінок у всьому світі.

Знай.uа писав, названий найсексуальніший чоловік світу.