Відома іспанська співачка гурту "Super Hollywood Orchestra" і танцівниця Джоана Сайнс трагічно загинула під час концерту прямо на сцені. Причиною загибелі став вибух. Про це повідомляється на офіційній сторінці зірки в соціальній мережі Twitter.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

До того ж, в мережі з'явився відеоролик інциденту, на якому видно, як стався вибух.

Так, концерт проходив у рамках фестивалю в іспанському Лас-Берланасе, невеликому місті недалеко від Мадрида. "Super Hollywood Orchestra" вже закривали даний захід своїм фінальним виступом.

Але цього не дано було трапиться, так як під час цього піротехнічний картридж, який використовувався для спецефектів, несподівано вибухнув. Він потрапив 30-річній артистці в живіт, після цього вона впала на сцені і втратила свідомість. Їй відразу ж спробували надати першу медичну допомогу. Інцидент стався на очах у тисяч глядачів.

Виконавицю була доставлена в лікарню, але від отриманих травм вона померла. 30-річна Джоана Сайнс була головною танцівницею і хореографом групи "Super Hollywood Orchestra".

Нагадаємо, що "Глухарь" перетворився на кладовище акторських душ.

Як повідомляв портал Знай.ua, Дніпро оплакує героя.

Також портал Знай.ua писав, що вшанувати пам'ять загиблих прийшли рідні та близькі військовослужбовців.