Танці з зірками продовжують дивувати і радувати талантами улюблених артистів. У перший день осені телеглядачі каналу 1+1 подивилися другий ефір шоу. І другий раз лідерами танцювального вечора стали Анна Різатдінова та Олександр Прохоров. Щоправда, цього разу вони на один бал поступилися парі Ксенія Мішина - Женя Кот. Але, як кажуть самі учасники шоу, Різатдінова і Прохоров - явні претенденти на перемогу в цьому сезоні і одні з найсильніших конкурентів.

Знай.uа поспілкувався з танцюристом Сашею Прохоровим про його тандем зі знаменитою гімнасткою. Раніше Аня зізналася, що їй дуже пощастило з партнером. А що про неї скаже сам хореограф?

Саша, Аня - спортсменка і вимоглива не лише до себе, але і до партнера. Хто кому більше підкоряється?

У разі нашої з Анею пари я б сказав, що у нас партнерські стосунки, ніхто нікому не підкоряється. Ми навчилися прислухатися один до одного і враховувати думку кожного - тим самим знаходити компроміс у будь-якій ситуації. А доказом цього стали наші оцінки в першому ефірі.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Що можете сказати про її характер?

Про характер Ані можна говорити дуже багато. На даному етапі вона відкрилася для мене як людина, яка вміє чути і слухати, людина з великим серцем і відкритою душею.

Аня дуже мила дівчина, але з сильним духом і характером. Ми дуже багато працюємо над собою в репетиційній залі, і те, як старанно вона готова працювати, щоб досягти досконалості в танці – просто вражає і неймовірно надихає!

Аня й Сашко на презентації нового сезону Танці з зірками

Як вам вдалося знайти спільну мову?

У нас в парі дуже швидко налагодився контакт і спілкування. Вже на першій зустрічі ми домовилися перейти на "ти". Аня дуже комунікабельна дівчина, з нею легко і приємно спілкуватися. Напевно, допомагає і загальний танець. Мова тіла, як відомо, зближує і прибирає всі межі.

З Анітою Луценко ви в минулому сезоні не дійшли до фіналу. Як думаєте, що завадило або чого не вистачило тоді?

Нашу пару з Анітою називали самою технічною в минулому сезоні. Ми завжди працювали на висоті і дійсно глядачам давали майстерно виконаний танець. Можливо, нам трохи не вистачило душевності виконання. Навчений цим, я і Аня тепер старанніше працюємо над емоціями в цьому сезоні. Головний козир нашої пари – чуттєве і емоційне виконання всіх номерів.

Кого можете назвати сильним конкурентом в цьому сезоні? Яку пару?

Головними конкурентами в проекті для нашої пари, я вважаю, є ми самі. Тому що кожен раз потрібно стрибнути вище своєї голови, показати більше своїх можливостей, розкритися ще більше перед глядачами. Думаю, що порівнювати себе з кимось не варто. Головне – розвиватися і ставати з кожним днем краще себе вчорашнього.

Думка кого з суддів для вас найбільш значима?

Думка кожного з журі важлива. Кожен мотивує по-своєму: хтось батогом, а хтось пряником. Прислухатися до них варто, хоча б через те, що ці люди з великими іменами і неймовірним досвідом!

Ми вкладаємо багато праці в це, і нам важливо, щоб ця праця оцінили як судді, так і глядачі. Адже для нас найголовнішим суддею є глядач! Він завжди буде чесний, завжди щирий. Головне завдання – завоювати його серце, закохати у свій танець, свою історію!

Ми читаємо абсолютно всі коментарі і пости зі словами підтримки в соцмережах! Нам дуже важливі ці слова – вони надихають і дають сили рухатися вперед і досягати нових вершин! Ми сподіваємося на таку ж народну підтримку і в наступних ефірах!

Нагадаємо, раніше учасниця шоу Танці з зірками Анна Різатдінова заінтригувала зізнанням про свого партнера. Крім цього, українська гімнастка відверто розповіла про новий етап у життя після розставання з нардепом-втікачем Онищенком.

Також Полякова вставила свої п'ять копійок в Танці з зірками.

А Тіна Кароль розкрила таємницю Танців з зірками.