Учасниця "золотого складу" групи "ВІА Гра", українська співачка і продюсер Надія Мейхер довела, що багатодітні матері можуть мати чудову фігуру. Спокусливі фото співачки частенько з'являються на її сторінці в соціальній мережі Instagram. Так, в цей раз 37-річна Надія Мейхер, вразила своїх шанувальників спокусливим знімком.

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй програми для Android чи IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

На фотографіях, які Надя опублікувала в мережі, вона постала на огляд публіки в спокусливому образі і в незвичайних позах. На ній вузька довга чорна спідниця з глибоким вирізом і кавовий топ, поверх якого вона накинула білу джинсову куртку. При цьому зірка засвітила цікаве тату на стегні, яке почали обговорювати її фанати.

Нагадаємо, розкішна Надія Мейхер спокушає мережа зухвалим чином

Раніше портал "Знай.иа" повідомляв, чарівна Надія Мейхер закохала мережа новою фотосесією.

Також портал "Знай.иа" писав, що Надя Мейхер зачарувала мережа спокусливим фото.