Зірки серіалу "Гра престолів" Емілія Кларк і Леслі Роуз вирушили в спільну подорож до Індії. Актриси поділилися курйозною історією, а також розповіли, як проводять відпочинок.

Емілія в своєму Instagram-профілі опублікувала зворушливий пост і прикріпила до нього фотографії з дружиною Кіта Харінгтона.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Намаскар. Це не реклама, це всього лише дві дівчини, які вирушили до Індії і були пограбовані мавпами (ледве змогли дати їм відсіч)", – підписала фото Кларк.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Також мати Драконів зізналася, що займалася йогою, пошуками себе і читанням книг.

"За цей час я встигла прочитати дві книги (The Overstory обов'язкова до прочитання у всьому світі). А ще були йога, спеції і усвідомлення того, що все, що ви коли-небудь шукали, можна знайти всередині себе. Страшенно банально, але це правда", – сказала актриса.

Нагадаємо, Ліна Хіді відправилася у відпустку з колегою по знімальному майданчику Гвендолін Крісті.

Як повідомляв портал Знай.uа, улюблена актриса "Гри престолів" опублікувала фото без макіяжу.

Також портал Знай.uа писав, що Кіт Харінгтон приєднається до киновсесвіту Marvel.