Епатажна американська модель Кім Кардашьян прославилася на весь світ участю в реаліті-шоу сімейства Кардашьян-Дженнер, втім, як і її сестри. Коли модель отримала славу і багатство, заснувала власний бренд косметики. Кім знімається в рекламі своєї продукції, позує для глянців, а також виховує дітей разом з відомим репером Каньє Вестом. Модель часто хвалиться в мережі своїми досягненнями і просто фото зі світський виходів.

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй програми для Android чи IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Так, і цього разу зірка поділилася з фоловерами новими фото у дуже незвичному образі. Як видно, Кім знялася у пікантній рекламній фотосесії, але не одна, а з популярною і унікальною моделлю, ангелом Victoria's Secret Вінні Харлоу. Як виявилося, Кім і Вінні зробили модну колаборацію і створили нову лінійку косметики. А потім разом знялися в рекламі нової продукції.

Нагадаємо, Кім Кардашьян повернула в моду червону помаду, і зробила це роздягнувшись.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Кім Кардашян показала, як готується до виходу в люди.

Також портал "Знай.ua" писав, Кім Кардашьян в короткому платтячку прилягла перед фотографом.