Вже незабаром на телеканалі «1+1» можна буде побачити третій прямий ефір проекту “Танці з зірками”. Учасники щосили відточують рухи майбутніх композицій і розповідають про свої успіхи в мережі.

Людмила Барбір зі своїм партнером Дмитром Жуком нещодавно запостили відео, як вони вправно повторюють екар в пасадоблі. Українська “Моніка Белуччі” виглядає неймовірно в цьому танці.

Танці з зірками

Відомий співак та тренер “Голос. Діти” DZIDZIO з Яною Цибульскою готують для прихильників щось із сучасних видів танцю. Правда, який танець вони цього разу виконають на паркеті тримають в секреті. Пара запропонувала своїм підписникам вгадати, що це буде за танець. Підписники активно намагаються розгадати, що готують DZIDZIO з Цибульскою.

Танці з зірками

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Актриса “95 Кварталу” Олена Кравець зі своїм партнером Максимом Леоновим показали своє тренування в історії. Олена старанно повторює рухи з тренером, а Леонов споглядає за цим процесом.

Танці з зірками

Михайло Кукуюк - зірка фільму “Свінгери” опублікував кумедні кадри, на яких він «тікає» від ще одного дубля під час репетицій, аби встигнути на тренування до своєї партнерки Єлизавети Дружиніної.

Третій прямий ефір вибухового проекту "Танці з зірками" вже активно готується до випуску.

Нагадаємо, раніше проект Ukraїner презентував неймовірне відео з висоти пташиного польоту

Як повідомляв портал "Знай.ua", Притула розповів, як його ласкаво "тролить" дружина

Також "Знай.ua" писав, що Педан вказав на помилку, яка зруйнувала тисячі родин