Олена-Крістіна Лебідь, наречена Павла Розенка і відома українська телеведуча, викликала резонанс серед шанувальників своїм новим роликом.

Відповідне відео вона опублікувала у своєму акаунті Instagram.

На ролику ведуча використовує маску з Instagram, яка непропорційно збільшує рот, а особа залишає таким же. Жартівлива публікація підняла настрій фанатам.

"так-Так, у мене зуби криві 🙈🙈🙈😂 Не забудьте откомментить 🦷 😜😜😜 Зате настрій завжди рівне: рівне-позитивне 😉😉😉 Ну ви ж теж посміхнетеся зараз, ага?😉💋💋💋", - написала Крістіна під відео.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Фанати не пройшли повз ролика і залишили емоційні коментарі. Вони відзначили, що у неї красиві, а головне, білі зуби і здивувалися, наскільки їй завжди вдається бути позитивною.

"Губи як карасі😂 (отсылочка до аферистів)❤️❤️❤️❤️", "У мене покривее будуть😂👌", "Вааай, завжди дивувалася твоєму позитивному настрою!🥺✨", "Ефектно. Аж настрій піднявся😂🤣😂😂🤣", " Прекрасні у Вас зуби😊краще, ніж у деяких 💋", " Я нічого не помітила, поки не прочитала комент ))) навіть навпаки подумала! Рівні!", "Як апетитные вареники 😁😁", "Гарні зубки", - пишуть шанувальники.

Нагадаємо, наречена Розенко поділилася з публікою найпотаємнішим, подивіться які щасливі.

Як повідомляв Знай. ua, епатажна наречена Розенко засвітила жіночі принади в глибокому декольте.

Також Знай. ua писав, що наречена Розенко хотіла спокусити оголеним тілом, але українці вказали на очевидне.