Наречена віце-прем'єра Павла Розенка, телеведуча Олена-Христмна Лебідь розповіла деякі інтимні подробиці з особистого життя

За словами Лебідь, у дитинстві вона була активною дівчинкою, якій ніколи не сиділося вдома. Олена-Христина завжди вміла знайти собі цікаве заняття.

Павло Розенко
Павло Розенко

"Веселий норов і активність – це явно вроджене. Але і сім'я у мене була активна, весела. Батьки любили запрошувати гостей і ходити в гості. Загалом, компанійські люди, які теж не давали мені нудьгувати", – заявила кохана Розенка.

Телеведуча саму себе в дитинстві порівнює з "турбо-пропелером з упертістю бізон". За словами Лебідь, з таким характером вона могла спокійно влаштуватися в СБУ.

Популярні новини зараз
Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

"Я навіть вступала до відповідного вишу, але завалила одне з трьох запитань. Тому на кібернетику вступила мимохідь. Йшла з ринку якраз повз інститут і побачила, що закривається набір в якусь групу. Іспит один – вища математика! А з математикою у мене завжди було все вері гуд. На наступний день прийшла, відстріляла іспит на вищий бал і вступила. І не пошкодувала. Тому що в інституті все одно творчо розкривалася: грала в КВК", – розповіла Олена-Христина Лебідь.

Нагадаємо, з'явилася інформація, що зарплатня віце-прем'єр-міністра України Павла Розенка за грудень 2018 року склала 174,3 тис. гривень. Варто відзначити, що ця сума у 10 разів більше за оклад чиновника.

Раніше Знай.uа повідомляв, популярна телеведуча Олена-Христина Лебідь перебуває у стосунках з віце-прем'єром України Павлом Розенком. Дівчина поділилася з шанувальниками тим, як вони з коханим провели спільну відпустку. Вони вирушили у Львів і Христина навіть склала список своїх улюблених місць у цьому місті.

Також Знай.uа писав, Олена-Христина Лебідь, яка веде передачі "Аферисти в сітях" на "Новому каналі", поділилася враженнями від першого робочого дня після виходу з лікарняного.