Українська співачка Світлана Лобода, яка живе і активно будує кар'єру в Росії, здивувала фанатів фотографією без макіяжу. Відповідний знімок з'явився в Instagram-акаунті продюсерки скандальної артистки.

На фото Нателла Крапівіна позує в машині зі Світланою Лободою. Обидві жінки на фото без макіяжу.

Виявилося, що в "натуральному" образі артистка і продюсерка їдуть на концерт в Вільнюс. Більшість фанатів оцінили красу Лободи, але деякі звернули увагу на вада жінки – надмірно великі губи.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Красуні. Ну, куди ось тільки Світлані такі великі губи?", "Все красиво, але трохи приберіть губи. Ви талановиті, вам перебір у зовнішності не потрібен", "Так, у артистки, яка працює на величезних майданчиках, губи повинні бути видно за кілометр", — пишуть фоловерів.

Нагадаємо, Лобода показала величезну груди в "позі гопника".

Як повідомляв Знай. ua, Лобода голяка і на підборах анонсувала нову пісню.

Також Знай. ua писав, що Лобода "пострибала" на валізі, фанати не оцінили такий порив.