Відомий український співак Сергій Бабкін часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram. Нещодавно кохана дружина Сергія, Сніжана, виставила трепетне чорно-біле фото з їх новонародженою третьою дитиною Єлисеєм. Так, артистка розповіла, що вони вже похрестили маленького сина, а зробили це в селі Багатому, Дніпропетровській області.

"Знайдіть 10 відмінностей😉
2 фото з різницею в 11,5 років. Село Багате, Дніпропетровська область.
1 фото - хрещення синочка ( вчора)
2 фото - вінчання ( 11,5 років тому)
Гортайте➡️
Є місця, які ми називаємо Чарівними✨ Там відбувалося щось важливе для нас.. У нас є кілька таких місць. І це , мабуть, найважливіше з них!!!👼🏻", - поділилася емоціями Сніжана. Фолловери залишилися в захваті: "Крамниця! Ото бальзам україномовної душі❤️", "Магазин" поміняли на "крамницю" - і це радує! Любі, а вам всім вселенського щастя 🙏💞", "Ви чарівність і Приклад для наслідування.Любові і щастя!!!", "Ви чудова сім'я 💝!!!", "До чого ж це зворушливо!!!🙏🏼❤️✨".

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Залишилось два дні: українців попереджають востаннє В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще