Мексиканська актриса Вероніка Кастро, відома усім після виходу серіалів «Багаті теж плачуть» і «Дика Троянда» сказала, що «втомилася від всього цього зла», «агресії і насмішок» і вже багато років хоче спокою.

«Я прощаюся з тим, що я так любила. Це було моєю професією протягом 53 років, я віддала все своє життя і любов, спасибі за все», написала 66-річна актриса в своєму Instagram.

За словами актриси, причиною такого різкого рішення стали насмішки, агресія і хейтерство, яка вона більше терпіти не в силах.

"Я втомилася від всього цього зла, і як вже багато років кажу, я хочу спокою", - пише актриса на своїй сторінці в соцмережах.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

В коментарях зібралася ціла армія відданих фанатів, які виражали в її адресу слова підтримки.

Зліт акторської кар'єри Вероніки Кастро припав на 1987 рік, коли вона зіграла головну роль у популярному серіалі "Дика роза". Пізніше актриса випустила однойменний саундтрек до телешоу, який незабаром став справжнім хітом.

Нагадаємо, раніше Netflix і Вероніка Кастро увігнали фанатів в ступор

Як повідомляв портал "Знай.uа" Зірка "Дикої Рози" Вероніка Кастро спотворила себе: фото

Також Знай.uа" писав, що "Дика роза" привітала українців з Днем Незалежності