Відома українська співачка Світлана Лобода, яка живе і активно будує кар'єру в Росії, вирішила поділитися з шанувальниками найпотаємнішим. Артистка показала на своїй сторінці в соцмережі Instagram нові фото, які здивували і повеселили її шанувальників. Вся справа в тому, що Лобода показала фото, на яких позує в незвичному образі.

Перед камерою Світлана Лобода з'явилася в закуліссі вечірки, яку влаштував гендиректор російського музичного телеканалу МУЗ-ТВ. На світський захід Світлана заявилася в коротких латексних шортах і напівпрозорій блузі, а поверх цього накинула довгий чорний плащ. Її волосся розпущене, а на обличчі яскравий макіяж. У підписі до фото Лобода хвалиться, що натанцювалася на цій вечірці.

Нагадаємо, Лобода спокусила шанувальників коротеньким платтячком.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, Лобода показала прес, але фанати його не побачили.

Також портал "Знай.uа" писав, що "безпощадна" Лобода показала, що робить за лаштунками.