Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва часто радує шанувальників новинами свого творчого життя в соціальній мережі Instagram. Цього разу артистка показала цікаве фото за лаштунки зйомок, мабуть, для нових афіш. Схоже, зірка здорово повеселилася під час фотосесії з Позитивом, і поділилася результатами зі своїми шанувальниками.

На фото Надя Дорофєєва з'являється в стильному луці і в екстравагантній позі, а поруч з нею такий же модний Олексій Загородній, з яким вона співає в групі. На знімку Надя пікантно оголила бюстгальтер, але все інше тіло вона прикрила джинсового курткою оверсайз. У підписі до фото Дорофєєва написала: "Цієї осені у нас з вами буде цілих дві зустрічі у Палаці Спорту! 5 жовтня влаштуємо гучне VISLOVO. А 30 листопада побачимося на премії М1 Music Awards". Фанати не стали стримуватися і почали обговорювати фото в коментарях.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.