Популярний гуморист Максим Галкін любить викладати в соціальних мережах фото своїх дітей і дружини. Тому не дивно, що Примадонна теж радує своїх підписників, регулярно додаючи свіжі фото. На цей раз це був знімок, на якому Алла Борисівна в нічній сорочці і майже без макіяжу.

Під новим постом Пугачова процитувала слова з пісні "Мій друг". Реакція фанатів була непередбачуваною, вони розділилися на два табори у своїх враженнях від побаченого знімка.

Перші стверджували про те, що Пугачова прекрасна і навіть в її віці вона виглядає шикарно, а також робили їй безліч компліментів з приводу її безстрашності і вміння показати себе. Другі ж жахнулися і зазначили, що час нікого не жаліє і неважливо скільки грошей на рахунках або в гаманці.

Також підписники вирішили залишатися чесними до кінця і зазначили, що Галкін все одно потім на молодій одружиться. Знайшлися й ті, хто звинуватив Пугачову в невмінні старіти і назвали її жабою.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, раніше Пугачова показала маленьку дочку Орбакайте, розлючені фанати: "І де тут краса?"

Як повідомляв портал "Знай.uа" Гени беруть своє: онук Алли Пугачової презентував нову пісню, знаменита бабуся в захваті

Також Знай.uа" писав, що 70-річна Пугачова шокувала фігурою в прозорому топіку: "Мумія!"