На цих вихідних Катерина Кухар і Олександр Стоянов зіграли весілля через 10 років. Пара розписалася в київському Рагсі. Після весілля балерина і суддя шоу «Танці з зірками» написала зворушливий пост в Instagram.

«Для нас формальність і шаблони завжди були на 122 плані! Але завжди було важливо отримати благословення небес, саме тому, 5 років тому ми з тобою з'єднали єдиною ниткою наше життя і стали чоловіком і дружиною перед Богом», — підписала фото знаменитість.

Варто відзначити, що весільне вбрання для Катерини створив український дизайнер Андре Тан. На сукню пішло більше 20 метрів тюлі, а кейп зашивали 10 метрами пір'я і прикрашали каміннями Swarovsky.

«Я вирішив слідувати тренду і замінити фату кейпом, який зашитий пір'ям плюмаж. І звичайно я просто повинен був акцентувати увагу на витонченій талії, обхват якої близько 52 сантиметри. Ми вирішили створити баску, яку елегантно доповнюють каміння Swarovsky», — розповів Андре Тан.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Нагадаємо, що Кухар і Стоянов зіграли розкішне весілля через 10 років.

Як повідомляв портал Знай.uа, Катерина Кухар "підпалила" мережу гарячою фігурою в бікіні.

Також портал Знай.uа писав, що Кухар вперше розкрила подробиці таємного шлюбу зі Стояновим.