Анастасія Приходько знову увірвалася в український медіапростір: тиждень тому вона повінчалась з чоловіком, а 16 вересня оголосила про те, що покидає партію "Батьківщина" і повертається на сцену. Знай.иа поспілкувався з співачкою і волонтером.

Приходько розповіла, що ідея повінчатися прийшла до них через 7 років після того, як вони розписалися. І досить випадково, після того, як на недільній службі поговорили з батюшкою. Саме він їм сказав, що на небесах без вінчання їх шлюб не вважається законним.

"Чоловік каже: “Невже це так важливо?” Так! Навіщо дітей хрестять? Для того, щоб у дитини був ангел-хранитель. А навіщо пар вінчаються? Для того, щоб у сім'ї був ангел-хранитель", - нд

Співачка розповіла, що вони з чоловіком вінчалися у Свято-Пантелеімонівському жіночому монастирі. При цьому вона пояснила, що не хоче чіпати тему Московського і Київського патріархату, адже для неї Бог єдиний.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Цей храм наш улюблений. Як я переїхала до Києва, мене чоловік туди відвів в перший раз. Це поряд з Феофанією, там дуже гарний парк. Ми там сина хрестили. А після цього почалися всі ці церковні історії, які мене дуже засмучують", - зізналася вона.

Анастасія розповіла, що для вінчання продумувала дизайн сукні сама і ні до кого не зверталася. Головними критеріями для неї було, щоб їй було затишно і комфортно.

Приходько вирішила відмовитися від усього і повністю взяла на себе організацію весілля. Так, вона з трепетом продумувала кожну деталь і задоволена тим, як все склалося.

"Просто тонна була живих квітів, прикрас: евкаліпт, зелень. Для мене було важливо, щоб все було справжнє і живе! Я дуже вдячна дівчинці, яка мені допомогла це все скомпонувати, красиві бутоньєрки у свідків були", - зізнається Анастасія.

Нагадаємо, Анастасія Приходько знову стала дружиною.

Як повідомляв Знай. ua, Приходько зважилася на неймовірне після вінчання, фани в подиві.

Також Знай. ua писав, що Анастасія Приходько розкрила правду про вінчання і зриві весілля.