Стало відомо, що скандальний «Залишаючи Неверленд» про поп-короля Майкла Джексона отримав премію «Еммі» як найкращий документальний фільм.

Так, чотиригодинна кінострічка, що нібито викриває знаменитого співака, була удостоєна найпрестижнішої нагороди у світі телебачення. Під час вручення статуетки режисер фільму Ден Рід подякував за сміливість і відвертість двох головних героїв — чоловіків, які звинуватили покійного короля поп-музики в сексуальному насильстві над малолітніми.

«Проект, який є повною вигадкою, отримав нагороду як найкращий документальний фільм. Це смішно», — прокоментувала цю новину сім'я Майкла.

Зазначимо, що рідні артиста вже намагалися судитися з телеканалом HBO за наклеп, але поки удача, як і організатори «Еммі», явно не на їхньому боці.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що Майклу Джексону міг би виповниться 61 рік. Дізнайтеся, як змінювалася зовнішність поп-короля.

Як повідомляв портал Знай.uа, друзі розповіли, що робив Майкл Джексон у свій останній день.

Також портал Знай.uа писав, що в Лондоні вирішили демонтувати двометрову скульптуру Джексона біля Національного музею футболу.