Відомий співак Діма Білан опублікував на своїй сторінці в Instagram знімки, на яких поливає з пожежного шланга палаючі торф’яники. Пішов співак на такий крок для того, аби привернути увагу громадськості до проблеми.

Зазначимо, що співак особисто взяв участь у гасінні торф’яників в Рязанській області, а фотозвіт він опублікував на своїй сторінці в Instagram.

"Для мене був колосальний досвід! Тільки від одного дня гасіння торфовища не можу підняти рук і розігнути спину - такий приємний біль! Я розумію, що це крапля в морі, але крапля. А скільки нас таких крапель може бути, якщо запобігати або допомагати", - поділився враженнями від участі в акції співак.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Як з'ясувалося, артист зголосився добровольцем в рамках програми Greenpeace Russia. Регіон був обраний не випадково. У 2010-му році в Разянской області вигорілі сотні гектарів лісу в результаті пожеж. У Москві від диму задихалися мільйони людей. До сьогоднішнього дня стихія вогню регулярно дає про себе знати в цьому регіоні.

Нагадаємо, Діма Білан переманив "наречених" Єгора Кріда і добре з ними відірвався.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що нові фото Діми Білана не на жарт налякали його фанаток.

Також портал "Знай.uа" писав, що Діма Білан показав свою мутацію.