12 вересня в Україні відбулася довгоочікувана прем'єра фільму Лорін Скафарії – "Стриптизерки". У фільмі з'явився зірковий склад акторів - Дженніфер Лопес, Констанс Ву, Cardi B та інші. Стрічка заснована на реальних подіях.

Так, у фільмі "Стриптизерки" мова йде про танцівниць в нічних клубах, які придумав хитру шахрайську схему. Вони влаштовували відпочинок багатіям, а потім підсипали їм наркотики та крали гроші. За даними журналістки Джесіки Пресслер, стриптизеркам вдалося розбагатіти на 135 тисяч доларів за 6 років.

Легендарна співачка Дженніфер Лопес зіграла организаторку схеми Саманту Барбаш. Зараз їй 45 років і вона є власницею спа-центру. Саманта працювала танцівницею з 19 років, щоб забезпечити сина, якого виховувала сама.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

"Пограбування банкірів за те, що вони грабують Уолл-стріт, або що завгодно – це ніколи не приходило мені в голову. Я лише думала про те, що я одинока мама, і мені потрібно підтримувати сина" – розповіла аферистка.

Барбаш негативно ставиться до фільму і звинувачує режисерів у тому, що вони без дозволу використовували її історію.

"Вона (Джей Ло) насправді неправильно представляє мене. Я ніколи не була стриптизеркою. Це наклеп на героїню", – заявила шахрайка.

Нагадаємо, розкрилася несподівана причина розлучення Джолі та Пітта.

Раніше Знай.ua повідомляв, 43-річний Галкін показав себе у всій красі, не встояла навіть Полякова.

Також Знай.ua писав, найбільш відома трійця поп-дів світу записала спільний трек, гаряче відео.