Російську телеведучу та письменницю Юлію Барановскую застали за поцілунками з солістом "Іванушек" Кирилом Туриченком.

Про це пишуть місцеві ЗМІ.

Юля Барановська і Кирило Туриченко перестали приховувати почуття. Вони разом з'явилися на весіллі відомого продюсера Артема Сорокіна в столичному караоке-клубі "Сінематограф". Пара сіла за один стіл і не відривалася один від одного весь вечір — вони сміялися і періодично цілувалися, не ховаючись ні від кого. За чутками, Юлія вже запрошувала нового обранця до себе додому і познайомила його зі своїми дітьми.

Хоча телеведучій Барановській часто приписують романи з відомими чоловіками, поки жоден з них не був підтверджений самою Юлею.

Зазначимо, що нещодавно шанувальники обговорювали роман Юлії Барановської та Максима Галкіна. Тоді приводом послужило відео, опубліковане в соцмережах Дмитром Нагієвим, де вона сиділа на плечах у гумориста. Довгий час зірки зберігали мовчання, але потім виступили з різкою критикою подібних чуток.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Поки Юлія Барановська ніяк не коментує чутки про нові стосунки. Відомо, що вона не любить розповідати про особисте життя. Так, свій передбачуваний роман з Галкіним телезірка прокоментувала дуже жорстко. Барановська тоді зазначила, що інформація абсолютно не відповідають дійсності і навіть подумувала подати в суд на видання, яке опублікувало наклеп. Сам Максим Галкін теж був категоричний і попросив не дзвонити йому з питаннями про роман з Барановської.

Нагадаємо, пішла від чоловіка і стала ще гарнішою: Джанабаєва після розставання з Меладзе вперше вийшла у світ.

Раніше Знай.ua повідомляв, Лобода показала стильний образ з весілля Бондарчука й Андрєєвої, без блискіток і декольте: "Мамма мія, прекрасна!"

Також Знай.ua писав, рак мозку у "Моєї прекрасної няні": Заворотнюк впала в кому, лікарі передбачають долю Фріске.