У мережі "смакують" архівне відео, на якому примадонна Алла Пугачова згадує про першу зустріч з майбутнім чоловіком Максимом Галкіним.

Відповідний ролик опублікували на фанатській сторінці дітей зіркової пари Лізи і Гаррі.

"Я відчула погляд у спину. Я це прямо відчула, і коли повернулася, то злісно глянула в очі. Людина, яка на мене так дивився – зовсім не відвів очей. Я випустила все, що могла – грім, блискавку, ненависть, презирство поглядом. А він тільки посміхнувся. Ну ось, коли посміхнувся, я подумала: "Так, щось це мені все не подобається", – розповіла Пугачова.

А коли, за словами примадонни, Максим запросив її на танець, вона погодилась, наче під гіпнозом.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Фани не могли пройти повз такої відвертості примадонни і засипали її коментарями під відео.

На відео можна побачити, як оголений Галкін виконує французьку пісню про кохання і присвячує її дружині. У ролику задіяний відеоряд з виступів Примадонни російської естради.

Максим Галкін побажав підписникам солодких сновидінь.Молодий чоловік Примадонни активно веде свої соціальні мережі, а також сторінки своїх дітей Лізи і Гаррі. Зіркова пара активно займається розвитком спільних дітей. Ліза і Гаррі вивчають французьку мову, грають в шахи, вчать вірші.

Максим Галкін