Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, активно веде свій аккаунт в Instagram. Днями знаменитість оприлюднила в соцмережі милий знімок зі своїми красунями-донечками.

Знаменитість тривалий час приховувала другу вагітність від фолловерів. А після пологів не показувала обличчя молодшої дочки.

У своєму Instagram артистка полюбляє публікувати знімки з концертів та фотосесій. Однак фото власних дітей - це швидше рідкість, ніж звична справа для Лободи.

Цього разу зірка вирішила порадувати фанатів і опублікувала знімок з доньками. Вона сидить у затемнених окулярах в оточенні найрідніших - дітей. Лобода тримає на руках молодшу дочку Тільду, не показуючи її обличчя, а поруч сидить старша дочка Єва. Дівчатка обидві зі схожими зачісками - хвостиками.

"Моє щастя. Мої любімки", - підписала знімок Світлана Лобода.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними
Показати ще

Фолловери миттєво відреагували на нову публікацію артистки і засипали її фото масою приємних компліментів: "Чарівні", "Яка гарна родина...", "Яка Тільда вже велика", "Светуль, ну навіщо ж личко Тилеше закривати) А так такі милі. Любою❤️❤️🥰🥰 ".

36-річна Світлана Лобода має прекрасну фігуру і часто публікує в знімки у відвертих вбраннях. Нещодавно співачка запропонувала шанувальникам почати понеділок з її фотографії в приватному літаку і показала розкішні брендові кросівки на безкінечно довгих ногах.

Світлана часто показує свої ідеальні форми, над якими старанно працює за допомогою тренувань і репетицій до шоу.

Нагадаємо, Лобода оголила груди і ніжки просто в гримерці, спекотні фото потрапили в мережу.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

Також росіяни рознесли Лободу за новий концерт: "Не Світлана, а двійник".