Український телеведучий і завидний екс-холостяк Микита Добринін, учасник реаліті-шоу "Холостяк 9" опублікував новий допис у своєму мікроблозі в Іnstagram. Цим самим Добринін закликав фолловерів приєднатись до вигадування ідей на вихідний суботній день. Чоловік показав епічний знімок із тренажерного залу. І зазначив, що свій вихідний день вирішив провести по-спортивному.

"Чим зайнятися в суботу😼. Ну ось в зал приїхати, прес прокачати. Хоча може є і кращі ідеї для вихідного. Чим займаєтеся? Поговоримо зараз з вами в коментарях", - підписав знімок зі спортзалу Добринін.

Фолловери приєднались у коментарях і шляхом віртуального діалогу почали масово ділитись своїми заняттями вихідного дня.

Цікаво, що деякі хейтери з радістю відзначили відсутність поруч із Микитою Добриніним його дівчини Даші Квіткової. Хоча Добринін систематично публікує знімки із своєю дівчиною.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Нагадаємо, наречена "Холостяка" Добриніна потішила цікавість фанатів новим фото з коханим: "Ідеальні".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, "Холостяк" Добринін показав свою обраницю у найвідвертішому ракурсі.

Також портал "Знай.uа" писав, що переможниця "Холостяка" показала весільне відео з Добриніним.