Половина команди популярного українського шоу "Орел і решка. Чудеса світу" не змогла вилетіти з індонезійської провінції Папуа через повстання місцевих жителів. Про це повідомляє "Інтер".

Частина знімальної групи з ведучим Антоном Зайцевим встигла покинути країну. При цьому виліт групи з Аліною Астровською був запланований на вечір 23 вересня.

Але вранці сотні активістів вийшли на вулиці Вамена в знак протесту проти звинувачень у расизмі. Через це рух громадського транспорту перекрили, а аеропорт тимчасово заблокували. У місті немає інтернету, а мобільний зв'язок працює з перебоями.

Ведуча Аліна Астровська, режисер Ярослав Андрущенко, оператор Павло Полійчук і продюсер Юлія Смачелюк виявилися заручниками ситуації.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Знімальній групі заборонили виходити з готелю і знімати те, що відбувається. Вдень поліція розігнала частину повстанців, але зараз, ближче до вечора, навколо знову загострюється ситуація: виходять люди зі зброєю, з мачете. Поки немає розуміння, коли ситуація опиниться під контролем поліції і буде відкрито аеропорт", - розповів Андрущенко.

Нагадаємо, що зірка "Орла і решки" Андрій Бідняков розповів про жахливу трагедію.

Як повідомляв портал Знай.uа, "Орел і Решка" знову увірветься на екрани: Івлєєва і Бідняков зійдуться в неабиякому протистоянні.

Також портал Знай.uа писав, що Леся Нікітюк вперше розповіла, чому пішла з "Орла і решки": "Мені дзвонить Володя Зеленський і говорить...".