У Черкасах під час концерту відомої української групи "Ляпис Трубецкой" шанувальники викликали поліцію. І причиною стало те, що вони запідозрили підміну вокаліста.

Глядачі засумнівалися, що перед ними виступав справжній соліст гурту Сергій Міхалок. І вирішили викликати поліцію, щоб ті покарали організаторів за концерт з фейковим солістом.

Поліція встановила особу того, хто співав на сцені. А в цей час обурені глядачі вимагали повернення грошей за квитки.

Поліції вдалося встановити, що за вокаліста легендарного гурту себе видавав сам Сергій Міхалок.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Якщо чесно, я не здивований, тому що зовсім недавно у нас вже була точно така ж ситуація на літньому концерті в Ужгороді... Довелося також чекати співробітників поліції, які оглянули майданчик, подивилися документи і відео на ютубі і в результаті, побажавши гарного концерту, поїхали далі працювати. Ми готові до подібних ситуацій, просто доводиться пояснювати глядачам, що це справжній Міхалок", – розповів продюсер групи Антон Азізбекян.

За останні роки імідж артиста дійсно сильно змінився. Він сильно схуд, почав регулярно займатися спортом, змінив стрижку і відростив бороду.

Нагадаємо, учасник "Ляпіса Трубецького" впав у кому після жорстокого нападу.

Як повідомляв Знай. ua, лікарі розповіли про стан Алібасова

Також Знай. ua писав, що по-звірячому побитий гітарист "Ляпіса Трубецького" впав у кому.