Як відомо, минулого тижня відбувся 4-й випуск популярного проекту СТБ "Зважені та щасливі". Четвертим проект залишив учасник Олександр Гончаров, який зміг скинути на момент перебування в таборі 18 кг.

З дитинства Гончаровим займалися його мама з бабусею, а ось тато досить мало приділяв йому час. Починаючи з 11 років, він почав активно набирати вагу. На проекті Олександр почав ставати більш впевненим у собі. Однак під час голосування учасники обрали Колю з вагою 200 кг

На відомому ток-шоу "Зважся!" Саша приголомшив своїм зовнішнім виглядом.

"Я вже не пам'ятаю, як відчував себе в тому старому тілі. Дивлюся на відео і не розумію, хто це. Начебто пройшло не так багато часу, але ніби далекий родич", - прокоментував він.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

До того ж, його тренер Марина Боржемська заявила, що дуже пишається ним. Олександр не мало часу приділяє спорту.

"Саша хоче добре виглядати, і ми бачимо результат", - сказала тренер.

Також Гончаров зізнався, що перший тиждень після того, як він покинув проект, вага стояв. Проте потім все ж почав знижуватися.

"По-перше, вдома у учасників вже не так багато тренувань, як у таборі. По-друге, після повернення додому, вони дозволяють собі розслабитися, згадати смак шкідливих продуктів і тд. З-за цього вага додається. Коли вони беруть себе в руки, повертаються до правильного харчування і тренувань, вага йде вниз і процес налагоджується. Звичайно, у тих, хто дійсно хоче схуднути", - розповіла Світлана Фус.

До того ж, дієтолог дала слушну пораду Олександру: треба їсти більше вуглеводів, оскільки в його раціоні багато білків і мало вуглеводів. Також потрібен певний баланс, адже він тренується 6 разів на тиждень.

Слід зазначити, що про те, на скільки змінитися доля і вага Олександра можна буде дізнатися в фіналі на телеканалі СТБ.

Нагадаємо, що учасниця "Зважені та щасливі" втерла носа тренерам після вильоту з проекту.

Як повідомляв портал Знай.ua, вчені назвали найкращі напої для схуднення.

Також портал Знай.ua писав, що "Зважені та щасливі" перетворяться у "Міняю жінку".