Співачці Софії Ротару вже 72 роки, однак вона і зараз отримує чимало компліментів завдяки своїй зовнішності. Днями фанати показали весільні фото артистки і на них із працею можна дізнатися легенду естради.

22 вересня 51 рік тому Софія Ротару вийшла заміж за керівника ансамблю "Червона рута" Анатолія Євдокименка. Шанувальники вирішили згадати, як це було і розшукали весільні фото.

Користувачі відзначають, що Ротару і зараз виглядає приголомшливо, але на архівних фотографіях її важко впізнати.

Крім того, на думку багатьох шанувальників співачки, саме її шлюб з Анатолієм Євдокименком є прикладом справжньої любові, дружби і вірності. Нагадаємо, що Анатолій помер в 2002 році. Відомо, що у чоловіка стався інсульт. Співачка присвятила померлому чоловікові чимало пісень, включаючи популярну композицію "Білий танець".

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

При цьому навіть через роки після того, як Анатолія Євдокименка не стало в живих, його справа триває завдяки його онучці. Дівчина записала авторську пісню і вона може стати справжнім хітом.

Нагадаємо, внучка Софії Ротару полонила ніжною красою весь Беверлі-Хіллз.

Як повідомляв Знай. ua, внучка Софії Ротару зігріла Беверлі-Хіллз спокусливими ногами.

Також Знай. ua писав, що внучка Софії Ротару підкорила серця лялькової красою, бабуся може пишатися.