Австралійська 51-річна поп-співачка Кайлі Міноуг знялася у фотосесії відомого фотографа і портретиста Річарда Фиббса. Поп-зірка показала свої стрункі форми і невгасиму красу.

Міноуг з'явилася на обкладинці італійського журналу L’Officiel в чорній сукні з еластичного тюлю зі стразами від Dolce & Gabbana, а також приміряла кілька стильних образів від модельєра Джамбаттіста Валлі. Знаменитість приміряла довге плаття з квітковим принтом, і міні-сукня рожевого забарвлення з пір'ям.

Слід зазначити, що в номері L’Officiel Italia також з'явилося інтерв'ю, в якому Кайлі повідала про те, як стала співачкою. Вона зізналася, що завжди мала пристрасть до музики, але навіть подумати не могла про те, що коли-небудь досягне такого грандіозного успіху і отримає світову популярність.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень
Показати ще

"Безумовно, не було такого, що одного разу я прокинулася і вирішила, що буду співачкою. Я поступово усвідомлювала це, як дитина. Моє перше спогад, пов'язаний з музикою, забирає мене в дитинство, коли мені було 4 роки і я вперше потрапила на урок в музичній школі. Потім я вчилася грати на скрипці, кілька років грала на піаніно і деякий час на флейті в школі", — поділилася артистка.

До того ж вона додала, що у свої 16 років відклала трохи грошей для того, щоб витратити їх на уроки вокалу.

"Що стосується вокалу, то вперше мені захотілося співати років у 8−9. Пісні Донни Саммер і групи ABBA викликали у мене фантазії на цю тему. Я не можу сказати, що це було конкретне прагнення, скоріше, це була мрія, яка супроводжувала мене протягом усього мого дитинства. У шістнадцять років я почала відвідувати уроки вокалу. Я знялася в якомусь серіалі, відклала трохи грошей, вклала їх в уроки і записала демо", — розповіла поп-співачка.

Нагадаємо, що Лара Фабіан відзначить ювілей у Києві на сцені Палацу Україна.

Як повідомляв портал Знай.ua, відома українська співачка зізналася про трагедію в родині.

Також портал Знай.ua писав, що Надя Дорофєєва травмувалася на репетиції VISLOVO.