Знаменита артистка студії Квартал 95 і співачка Марта Адамчук порадувала фанатів стильним фото зі своєю колегою, також актрисою студії, Вірою Кекелія. Відповідний знімок опублікувала в соціальній мережі Instagram, передає Politeka.

"Ми з @kekeliavera сьогодні так насміялися… до сліз!))…", — написала Адамчук під фото.

На знімку Березня позує в світлому вбранні з напівпрозорим верхом, а на Вірі стильний чорний жакет. Свої образи жінки доповнили стриманими сережками.

Всього за пару годин публікацію оцінили сотні шанувальників, які в коментарях залишили чимало компліментів і відзначили неймовірну схожість знаменитостей.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

" Ви так схожі, як сестри!", "Такі милі і талановиті!) Радуйте нас своїм голосом!Марточка, я Вас дуже люблю! Ви шикарна жінка!!!", "Ви як нерозлучники) 😎", "Красунечки!", "Кулижанки", - пишуть фанати.

Нагадаємо, Кошовий із Квартал 95 пояснив, чому наділ "матірну" кофту на дебати Зеленського з Порошенком.

Як повідомляв Знай. ua, головна блондинка "Ревізора" змусила зал ридати від сміху.

Також Знай. ua писав, що Кошовий з Кварталу 95 показав вражаючі сімейні фото.