Відома українська співачка Світлана Лобода розповіла в розмові з Ксенією Собчак всі деталі появи скандального інтимного фото на її сторінці в Instagram. Інтерв’ю зірки було опубліковане на YouTube.

Поп-зірка відверто розповіла про скандальну публікацію, яка в результаті була видалена адміністрацією Instagram. Знімок оголеної жінки, який з’явився на сторінці Лободи, був фотографією відомої блогерки Nude Yoga Girl.

Публікація Світлани Лободи

"Я себе з нею не уособлювала. Просто дуже прикольно, дуже провокаційно", - пояснила вона. Світлана Лобода

Співачка розповіла, що опублікувала провокаційний пост з голим тілом виключно задля лайків. Лобода наголосила, що не одразу дізналася про скандал, який виник довкола фото, оскільки після публікації сіла в літак і дізналася про ситуацію лише після перельоту.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Лобода зізналася, що пост з чужим знімком був видалений адміністрацією соцмережі.

"Може бути, моя помилка в тому, що я не підписала, що це її фотка", - пояснила співачка. Світлана Лобода

Світлана Лобода

Скандальний знімок Світлана Лобода опублікувала в Instagram ще 10 липня, це було фото відомої блогерки Nude Yoga Girl, у якої понад 900 тисяч підписників. Дівчина анонімно викладає свої оголені фото, на яких вона позує в різних асанах, при цьому її обличчя завжди приховано.

Нагадаємо, раніше Лобода розповіла, що насправді трапилось між нею та Сергієм Лазарєвим на Премії МУЗ-ТВ

Як повідомляв портал "Знай.ua", Світлана Лобода показала дивне фото зі своїм особистим літаком

Також "Знай.ua" писав, що Лобода намилилась в Україну з величезним концертом, президент посприяє